Menu Luk

Individuelle psykologsamtaler
og coaching ​

I TINE TOFT & CO skræddersyr vi individuelle psykologsamtaler og coaching. Coaching er en samtaleform og et redskab til personlig og faglig udvikling.

Du kan læse mere om, hvilke arbejdsrelaterede udfordringer et individuelt forløb kan hjælpe med herunder.

Coaching

Coaching er en samtaleform og et redskab til personlig og faglig udvikling. Igennem spørgsmål hjælpes fokuspersonen til at skærpe bevidsthed og ansvarlighed om et problem eller en udfordring med henblik på at træffe beslutning om mål og handle derefter. 

Coaching anvendes hovedsagligt, når der er et ønske om at blive bedre og klogere til at mestre sig selv og sin hverdag. Coachingforløb kan være stressforebyggende, bidrage til øget trivsel og arbejdsglæde, og er helt centralt i forhold til karriereudvikling og -afklaring.

Eksempler på arbejdsrelaterede udfordringer, hvor et coachingforløb kan hjælpe til afklaring:

Med sin stærke baggrund som erhvervspsykolog er Tine en dygtig samarbejdspartner i forbindelse med leder- og organisationsudvikling. Jeg har kun positive tilbagemeldinger fra kunder og samarbejdspartnere, hvor hun har skabt transparens, værdi og udvikling. Tine er meget professionel og en person med stærke værdier, stort engagement og høj integritet.

Michael Kjærgaard | Partner, Unik Recruitment

Er du klar til nå dit fulde potentiale?

Mit speciale er at flytte ledere og organisationer gennem skræddersyet rådgivning og resultatorienteret udvikling. Kontakt mig og hør, hvilke resultater du kan opnå.