Menu Luk

Referencer

Mit samarbejde med Tine har været fantastisk. Jeg har meget stor tillid til Tine og de redskaber, hun har præsenteret mig for. Jeg blev udfordret i mit forløb og begyndte at tænke anderledes og handle mere konstruktivt.

Jeg har fået en bedre forståelse for mig selv og min arbejdsindsats på jobbet. Jeg har fået øje på, hvordan jeg forholder mig til mig selv, og på den måde har jeg kunne ændre på det, jeg "altid" gjort. Konklusionen på forløbet er, at jeg trives bedre med mit eget selskab.
Jeg har arbejdet sammen med mange psykologer og konsulenter i forbindelse med opfølgning på trivselsmålinger. Tine er blandt de bedste. Hun er en yderst kompetent erhvervspsykolog, som forstår at rådgive kunderne på en god, konstruktiv og - hvis der er brug for det - direkte måde.

Hvis du som leder har brug for at udvikle dig og dit team eller din organisation, anbefaler jeg at tage fat i Tine.
Vi har haft stor succes med at inddrage TINE TOFT & CO i vores onboarding af nye ledere. Tine har bidraget med et skræddersyet pre- og onboardingforløb og har været med til at understøtte, at vores nye kolleger var mentalt klar og fuldt motiverede til at være succesfulde i NKT fra første dag.
Vi samarbejder med Tine om udvikling af vores ledergruppe og senest med fokus på trivsel og psykisk arbejdsmiljø. Tines værktøjskasse er stor, og hun formår at holde os alle til ilden ved sit vedholdende fokus på de generelle linjer og perspektivet som en helhed. Ja, og ej at forglemme, at summen af detaljer gør hele forskellen.
Netværksgruppen ’Successful Parents’ i KPMG Acor Tax giver mig mulighed for at dele tanker og få input fra kolleger om, hvordan man løser hverdagens små og store udfordringer i relation til arbejde og familie. Atmosfæren føles meget tryg og uformel, og det giver mig trøst, at jeg ikke er alene med kampen om at forsøge at få succes både som forælder med små børn og som professionel i KPMG Acor Tax.

Jeg er så taknemmelig for, at KPMG Acor Tax giver mig muligheden for at være med i et professionelt ledernetværk, hvor fokus er at passe på forældre med små børn, som samtidig gerne vil udvikle sin professionelle karriere.
Jeg har kendt og samarbejdet med TINE TOFT & CO gennem længere tid. Med sin stærke baggrund som autoriseret erhvervspsykolog er Tine en dygtig samarbejdspartner i forbindelse med leder- og organisationsudvikling. Jeg har kun positive tilbagemeldinger fra kunder og samarbejdspartnere, hvor hun har skabt transparens, værdi og udvikling.

Såvel ejere, bestyrelser og virksomhedsledelser kan være meget trygge ved at indgå et samarbejde med Tine. Og har man udfordringer på ledelsesniveau, er hun eminent til at indgå i forløb omkring udredning, konflikthåndtering og -løsning. Tine er meget professionel og en person med stærke værdier, stort engagement og høj integritet.