Menu Luk

Netværksgrupper

I TINE TOFT & CO faciliterer vi netværksgrupper i virksomheder med henblik på at skabe et forum, hvor følsomme erfaringer kan deles og diskuteres.

I vores netværksgruppe om work-life balance er der fokus på at skabe harmoni og opnå et stressfrit arbejdsliv.

Du kan læse mere om netværksgruppen herunder.

Balance mellem liv og arbejde (work-life balance)

Hvordan skaber vi harmoni i et grænseløst og hurtigt forandrende (arbejds)liv, så vi undgår at blive udbrændt og stresset? Kombinationen af arbejde og privatliv er den primære årsag til stress hos over halvdelen af de stressramte. Arbejdet med vores mentale balance fortjener derfor kærlig opmærksomhed til glæde og gavn for os selv, vores nærmeste og arbejdspladsen.

TINE TOFT & CO faciliterer netværksgrupper i virksomheder med henblik på at skabe et forum, hvor følsomme erfaringer kan deles og diskuteres. Endvidere indgår psykologiske værktøjer og øvelser til at opnå harmoni og balance i hverdagen. Som supplement tilbydes individuelle samtaler, hvor vi går i dybden med følelsesmæssige og praktiske udfordringer, der blokerer for at opnå harmoni og balance.

Vi har udviklet en metode, som klæder dig på til at skabe harmoni – privat og professionelt. Du bliver bevidst om, hvad der er vigtigt for dig at navigere efter, og hvordan du efterlever det.

Som noget nyt tilbyder vi skræddersyede Gå-hjem-møder om emnet. Kontakt os for at høre nærmere.