Menu Luk

Om TINE TOFT & CO

TINE TOFT & CO drives af Tine Toft Nørgaard i samarbejde med et team af nøje udvalgte samarbejdspartnere med høj ekspertise og erfaring inden for det erhvervspsykologiske område.  Du kan læse mere om teamet og vores kernekompetencer nedenfor.

Læs om Tine Toft & Co
Tine Toft Nørgaard

Tine Toft Nørgaard


Erhvervspsykolog, cand.psych.

linkedin

Tine Toft Nørgaard er erhvervspsykolog, cand.psych. fra Københavns Universitet med speciale i arbejds- og organisationspsykologi og klinisk psykologi. Hun arbejder med professionel udvikling af ledere, medarbejdere og organisationer, private såvel som offentlige, og tilbyder individuelle udviklingssamtaler, psykologisk testning og evaluering samt udredning og intervention i organisationer. Tine har bred konsulenterfaring inden for ledelsesrådgivning og -udvikling og var en årrække tilknyttet Forsvaret, hvor hun arbejdede med ledelsesudvikling og organisationspsykologi. Tine er medlem af Dansk Psykologforening.

Ditte Darko


Erhvervspsykolog, cand.psych.

linkedin

Ditte Darko er erhvervspsykolog, cand.psych. fra Københavns Universitet med speciale i arbejds- og organisationspsykologi samt social, udviklings- og integrationspsykologi. Ditte har erfaring som konsulent fra det private erhvervsliv og arbejder med psykisk arbejdsmiljø og organisationsudvikling, herunder professionel udvikling af ledere og medarbejdere. Ditte holder oplæg og tilbyder udredning, intervention, teamforløb og workshops for private og offentlige virksomheder. Hun er desuden skribent for Psykologernes Fagmagasin, blogger for Børsen Ledelse og tidligere underviser i personligheds- og socialpsykologi ved Institut for Psykologi på Københavns Universitet.

Christina N. Alevrofas


Web & Fotografering

linkedin

Christina Ninnis Alevrofas er en digital content-skaber med en bred vifte af færdigheder. Hun arbejder hovedsageligt med erhvervsfotografering, webdesign og sociale medier. Christina har bl.a. erfaring med udvikling af hjemmesider for konsultenter, psykologer m.m. Hun hjælper desuden kunder med professionel fotografering, og ved siden af arbejder hun bl.a. som freelancer hos TINE TOFT&CO. 

Publikationer

Kontakt

Vi træffes i smukke, rolige og parkeringsvenlige omgivelser på Bernstorff Slot. Ring eller skriv til os for at aftale tid til et møde, eller hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed.