Menu Luk

Om TINE TOFT & CO

TINE TOFT & CO drives af Tine Toft Nørgaard i samarbejde med et team af nøje udvalgte samarbejdspartnere med høj ekspertise og erfaring inden for det erhvervspsykologiske område. Du kan læse mere om teamet og vores kernekompetencer nedenfor.

Læs om Tine Toft & Co
Tine Toft Nørgaard


Tine Toft Nørgaard


Autoriseret Erhvervspsykolog (cand.psych.aut.)

LinkedIn | tine@tinetoft.com

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet med speciale i arbejds- og organisationspsykologi og klinisk psykologi. Jeg er autoriseret af Psykolognævnet under Ankestyrelsen (cand.psych.aut.) og medlem af Dansk Psykologforening. Jeg arbejder med professionel udvikling af ledere, medarbejdere og organisationer, private og offentlige. Jeg tilbyder individuelle psykologsamtaler og coaching, psykologisk testning og evaluering, facilitering af workshops og processer i organisationer, foredrag, undervisning, webinarer mv.

Jeg har bred erfaring inden for ledelsesrådgivning og organisationsudvikling. Jeg har arbejdet med ledelsesudvikling og organisationspsykologi i Forsvaret, jeg har selv været leder og er endvidere professionelt bestyrelsesmedlem i en familieejet virksomhed.  

Sarah Marie Frederiksen


Sarah Marie Frederiksen


Bachelor i Psykologi

LinkedIn | sarah@tinetoft.com

Jeg har en bachelorgrad i psykologi fra Københavns Universitet, som jeg supplerer med en overbygning i ledelse af kreative forretningsprocesser på Copenhagen Business School. Herefter vender jeg tilbage til kandidatuddannelsen i psykologi samtidig med, at jeg bistår Tine i det erhvervspsykologiske felt. Jeg har stor interesse for ledelse og organisationspsykologi og for kreativitet og innovation, hvorfor min uddannelsesmæssige baggrund er et miks af begge dele. Jeg har desuden en uddannelse som coach og mødefacilitator og erfaring som ekstern konsulent.

Samarbejdspartnere

Priser

Send en forespørgsel til info@tinetoft.com, hvis du ønsker oplysning om gældende priser.

Sundhedsforsikring

Vi samarbejder med sundhedsforsikringerne om finansiering af individuelle forløb, som er godkendt af det pågældende forsikringsselskab.

Afbud

Afbud til samtaler eller aflysninger af møder skal ske senest 24 timer før det aftalte tidspunkt. Ved afbud eller aflysninger senere end 24 timer før det aftalte tidspunkt betales fuld pris. For større arrangementer, heldagsarrangementer eller andet kan der gælde andre regler, som vil fremgå af den kontrakt, vi sammen udarbejder.

Afbud kan ske på mail, telefon eller sms.

Tavshedspligt

Som psykologer og medlemmer af Dansk Psykologforening har vi tavshedspligt og er underlagt de etiske retningslinjer for psykologer.

Kontakt

Vi træffes i smukke, rolige og parkeringsvenlige omgivelser på Bernstorff Slot. Ring eller skriv til os for at aftale tid til et møde, eller hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed.